Theta iscjeljivanje


To je tehnika iscjeljivanja uma i tijela. Ona nije povezana s nijednom religijom, jedino je važno da vjerujete. Je li to Bog, Isus, Alah, Jahve, Budha, Shiva sasvim je svejedno,bitno je da vjerujete.
Tehniku Theta Healinga je utemeljila američka iscjeliteljica Viana Stibal 1995 god. kad je sebe izliječila od zloćudne bolesti. Ubrzo je počela iscjeljivati i druge ljude, a brojnim kliničkim ispitivanjima otkrilo se da se tokom iscjeljenja mozak prebacuje u theta i gama moždane valove pa je po njima tehnika dobila današnje ime. Theta tehnikom radi se holističko iscjeljjvanje tj.traže se temeljni uzroci koji su doveli do fizičkog ili psihičkog poremećaja, naročito danas kad su ljudi zbog načina života kojim žive i rade, izloženi ogromnim psihofizičkim naporima i stresovima, a oni se dalje transformiraju u bolesti ili neke druge poremećaje. Znači Theta Healing je jedan sveobuhvatan proces, kojim uklanjamo različite negativne uzroke i iscjeljujemo.
Ovom tehnikom mijenjamo programe u sebi, koje smo naslijedili ili ih sami stvorili. Ako vjerujete da je novac nužno zlo, da kvari ljude, nećete ga nikad ni imati u onoj mjeri koliko vam je potreban. Ili ako upoznate osobu, koja je oličenje svega onog što želite, ali vas ta ista osoba ne primjećuje na način koji vi želite, kriv je program koji je usađen u vama i koje treba mijenjati. Debljine, anoreksije, depresije, strahovi, razne ovisnosti, sve su to negativno usađeni programi, koji se ovom tehnikom uspješno mijenjaju. Sve negativne emocije poput bijesa, ljutnje, ljubomore, zavisti, ruše naš kompletan energo sustav i kad to Theta iscjeljivanjem uklonimo, rezultati su odlični. Predstavlja li vam prejedanje razne vrste hrane (naročito slatkog) nadomjestak za ljubav? Pijete li prekomjerno alkohol ili uzimate droge radi povrijeđenosti ili vam predstavlja utjehu?

Kako je to biti u stanju ljubavi, harmonije, sreće, radosti, pun životne energije, materijalno osiguran? Kako izgleda biti uspješan i privući srodnu dušu u svoj život i prave iskrene prijatelje? Sve je to dio dobrobita koje radimo

Theta Healingom i to kroz 4 nivoa vjerovanja:

  • OSNOVNI nivo smo prihvatili od trenutka našeg začeća pa sve do danas
  • GENETSKI nivo su programi naslijeđeni od naših predaka ili nadodani genima
  • POVIJESNI nivo bavi se sjećanjima iz prošlih života, koje smo sviješću doveli u svoju sadašnjost
  • NIVO DUŠE predstavlja osobno VAS i sve ono što vi jeste

Theta tehnikom iscjeljivanja možemo se očistiti od svega što nam smeta u bilo kojem segmentu našeg života, te ne čini dobar sklad našem tijelu i umu!
Šaljem vam svima bezuvjetnu ljubav
Biba Car  licencirani Theta iscjelitelj

Komentari su onemogućeni